bedrijfsprofiel        
bedrijfsprofiel
bedrijfsprofiel
bedrijfsprofiel
bedrijfsprofiel
bedrijfsprofiel
bedrijfsprofiel
 
K+ Adviesgroep bv is een multidisciplinair ingenieursbureau dat zich onderscheidt door een integrale benadering van probleemstellingen. Hierdoor kunnen wij adviezen en oplossingen aanbieden die deel uitmaken van een totaalbenadering. Om een goed beeld te krijgen van onze vakgebieden kunt
u op de logo’s aan de linkerzijde doorlinken. U treft dan een overzicht aan. Per vakgebied vindt u een nadere omschrijving van de verschillende disciplines.

K+ Adviesgroep bv is een multidisciplinair ingenieursbureau dat zich onderscheidt door een integrale benadering van probleemstellingen. Hierdoor kunnen wij adviezen en oplossingen aanbieden die deel uitmaken van een totaalbenadering. Om een goed beeld te krijgen van onze vakgebieden kunt u op de logo’s aan de linkerzijde doorlinken. U treft dan een overzicht aan. Per vakgebied vindt u een nadere omschrijving van de verschillende disciplines.

Binnen K+ Adviesgroep bv is er de nodige expertise op het gebied van Duurzaamheid. Deskundigheid op het gebied van GPR, GreenCalc, Leed, DPL.

BREEAM-NL
De heer Olaf Ritchi is BREEAM-NL Nieuwbouw Expert alsmede
BREEAM-NL In-Use expert.